Βιογραφικό της Αγγελοπούλου Μπάρμπαρα

Διατροφολόγος - Διαιτολόγος
Η διατροφολόγος – διαιτολόγος Αγγελοπούλου Μπάρμπαρα διατηρεί το γραφείο της στο Βραχάτι Κορινθίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συμβουλές ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής. Διαθέτει την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση για τη διαχείριση περιστατικών που αφορούν τόσο σε φυσιολογικές, όσο και σε παθολογικές καταστάσεις.
Αγγελοπούλου Μπάρμπαρα

Η διατροφολόγος –διαιτολόγος Αγγελοπούλου Μπάρμπαρα διατηρεί το γραφείο της στο Βραχάτι Κορινθίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συμβουλές ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής. Διαθέτει την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση για τη διαχείριση περιστατικών που αφορούν τόσο σε φυσιολογικές, όσο και σε παθολογικές καταστάσεις.

Είναι απόφοιτος του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας με βαθμό πτυχίου "ΑΡΙΣΤΑ". Πραγματοποίησε την εξάμηνη πρακτική της άσκηση στο Γ.Π. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην Θεσσαλονίκη, όπου και εργάστηκε αργότερα ως διατροφολόγος-διαιτολόγος στα εξωτερικά ιατρεία του Διαιτολογικού τμήματος, ενώ παρακολούθησε και πληθώρα ενδονοσοκομειακών σεμιναρίων όσον αφορά στην αντιμετώπιση της νοσογόνου παχυσαρκίας, στην αντιμετώπιση περιστατικών βαριατρικών επεμβάσεων καθώς και στην διατροφική αντιμετώπιση ασθενούς κατά την νοσηλεία στην ΜΕΘ.

  • Εργάστηκε για 2 χρόνια ως διατροφολόγος σε ογκολογικό γραφείο καθώς και σε άλλα διαιτολογικά γραφεία και επιμελήθηκε την παραγωγή των ολοκληρωμένων πακέτων διατροφής της εταιρείας Medibalance.
  • Συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια κλινικής διατροφής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα παρακολουθεί και συμμετέχει στα Μεταπτυχιακά Σεμινάρια Κλινικής Διατροφής της Espen (European Society for Clinical Nutrition and Metabolism)
  • Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων –Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) και της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ) καθώς επίσης και του ΕΛΙΓΑΣΤ 
  • Αρθρογραφεί σε τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.
  • Επίσης συμμετέχει ως ομιλήτρια σε ημερίδες ενημέρωσης γονέων και παιδιών σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, για θέματα διατροφής καθώς και σε αθλητικούς ομίλους και ακαδημίες έχοντας την διατροφική επίβλεψη αθλητών.

Το γραφείο της διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό στον νομό Κορινθίας , γεγονός που επιτρέπει τη σωστή διάγνωση και κατ’ επέκταση, τη σωστή αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης.

Σε συνεργασία με ιατρούς (μικροβιολόγο ,καρδιολόγο, ογκολόγο κ.ά.), επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων (ψυχολόγους, γυμναστές, αισθητικούς, φυσιοθεραπευτές κ.ά.), αλλά και δημόσιους φορείς, εφαρμόζεται ολόπλευρη, ολοκληρωμένη προσέγγιση σε κάθε περιστατικό.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.