ΥΛΙΚΑ :
- 500 γρ. νιφάδες βρώμης
- 130 γρ. πετιμέζι ή μέλι αραιωμένο με λίγο νερό ή χυμό πορτοκαλιού
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- ξύσμα από πορτοκάλια κατά βούληση
- 5 γρ. κανέλα
- 200 γρ. σταγόνες σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς σε αέρα και στρώνετε λαδόκολλα σε μια λαμαρίνα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά με ένα πιρούνι.
- Δοκιμάζετε και προσθέτετε ξύσμα πορτοκαλιού κατά βούληση. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς και σταφίδες.
- Ψήνετε για 18-20 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει καλά και αποθηκεύετε σε βάζο που κλείνει αεροστεγώς.