Δ. Ρούλα

Γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου 2015 πήρα την απόφαση να κάνω προσπάθεια – απόπειρα για να βγάλω από πάνω μου αρκετά περιττά κιλά, τα οποία με έκαναν να μην νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ερχόμενη στο διαιτολογικό γραφείο της Αγγελοπούλου Μπάρμπαρας , αρχικά μου φάνηκε περίεργο το πως μέσα από την διατροφή , υγιεινή πάνω από όλα θα έχω το αποτέλεσμα που θέλω.

Και όμως η συνταγή της Μπάρμπαρας πέτυχε. Όχι άπλα πέτυχε, άλλα με έμαθε το πως να τρώω και πως πρέπει να κάνω τα γεύματα μου χωρίς να στερηθώ τίποτα!!

Η αρχή ήταν λίγο δύσκολη άλλα είχα την υποστήριξη της καλής μου διαιτολόγου.

Η συνεργασία μας μπορώ να πω ότι ήταν άπλα μοναδική. Πριν έρθω στην Μπάρμπαρα ζήλευα τα πάντα και τα έτρωγα κιόλας, άλλα με την πολύτιμη βοήθεια της κατάφερα να χάσω 14 κιλά χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα με μοναδική μου σύμμαχο την διαιτολόγο μου.

Θα σύστηνα την δουλειά της ανεπιφύλακτα όπως άλλωστε έχω ήδη κάνει σε όποιον θέλει να ξεκινήσει διατροφή ή δίαιτα! Η Μπάρμπαρα Αγγελοπούλου είναι αποδεδειγμένα από τις καλύτερες διατροφολόγους -διαιτολόγους και αξίζει κάποιος να συνεργαστεί μαζί της. Προσωπικά της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί είναι μια γυναίκα που μου μετέφερε τη δύναμη και την επιμονή της για να ξεκινήσω έναν αγώνα και να βγω νικήτρια!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll to Top