ΥΛΙΚΑ :
- 2 μικρές τορτίγιες ολικής αλέσεως
- 20 γρ. σοκολάτα υγείας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Ζεσταίνετε τις τορτίγιες σας στην τοστιέρα ή στο τηγάνι χωρίς λάδι για περίπου 2 – 3 λεπτά, μέχρι να ζεσταθούν, αλλά όχι να ψηθούν, γιατί αλλιώς θα σκληρύνουν και θα θρυμματίζονται.
- Ταυτόχρονα, σ’ ένα μάτι της κουζίνας, ζεσταίνετε ένα μπρίκι άδειο, για 2 – 5 λεπτά σε χαμηλή ένταση. Στη συνέχεια κλείνετε το μάτι και αφήνετε το μπρίκι πάνω. Ρίχνετε μέσα τη σοκολάτα υγείας μέχρι να λιώσει, βοηθώντας με ένα κουτάλι. Αν είναι καυτό το μπρίκι, υπάρχει περίπτωση να καεί η σοκολάτα, οπότε τις πρώτες φορές να είστε από επάνω, ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαδικασία.
- Στη συνέχεια παίρνετε ίσες κουταλιές σοκολάτας και τις απλώνετε στη μισή τορτίγια και την διπλώνετε.