ΥΛΙΚΑ : ( για 10 τμχ.)
- 2 αβγά
- 1 φλ. γάλα 1,5%
- 1 φλ. αλεύρι ολικής
- λίγη βανίλια προαιρετικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Χτυπάτε καλά τα αβγά, προσθέτετε το γάλα, το αλεύρι ολικής και τη βανίλια.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζετε μια μικρή ποσότητα της ζύμης ( ίσα να καλύπτει το τηγάνι ) και μόλις ψηθεί από κάτω τη γυρίζετε.
- Αφήνετε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζετε από το τηγάνι.
- Μπορείτε να τη γεμίσετε με ό,τι θέλετε ή και να τη φάτε έτσι ή να τη βάλετε στο φούρνο για να λιώσει η γέμιση.