ΥΛΙΚΑ :
- 2 μπανάνες κομμένες στη μέση
- 4 ξυλάκια παγωτού
- 80 γρ. σοκολάτα γάλακτος
- ψιλοκομμένα αμύγδαλα ή φιστίκια σε ένα μπολ
- αντικολλητικό χαρτί για τρόφιμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Περάστε το κάθε ξυλάκι σε κάθε μία από τις μισές μπανάνες.
- Στη συνέχεια, ξεφλουδίστε και βάλτε τις μπανάνες στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
- Λιώστε την σοκολάτα, είτε σε μπεν μαρίν, είτε στον φούρνο μικροκυμάτων.
- Βυθίστε τις παγωμένες μπανάνες μέσα στη λιωμένη σοκολάτα.
- Τέλος, περάστε τα ξυλάκια μπανάνας με τη σοκολάτα επάνω από τους τριμμένους ξηρούς καρπούς που έχετε στο μπολάκι. Αφού κάνετε την ίδια διαδικασία για όλα τα κομμάτια τοποθετείστε τα στην κατάψυξη για μία ώρα πριν τα σερβίρετε.