ΥΛΙΚΑ : ( για 4 μερίδες )
- 80 γρ. μαρούλι χοντροκομμένο με το χέρι
- 2 αυγά βρασμένα
- 250 γρ. τόνο κονσέρβα σουρωμένο
- 120 γρ. πατάτες γαλλικές, βρασμένες και κομμένες στη μέση
- 60 γρ. φασολάκια βρασμένα
- 80 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 10 γρ. φιλέτα αντζούγιας*
- 10 γρ. κάπαρη
- 40 γρ. ελιές κομμένες φιλέτο
- 20 γρ. κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτές φέτες
- 80 γρ. πιπεριές κόκκινες ψητές κομμένες ζουλιέν
- 200 γρ. βινεγκρέτ λεμόνι
- αλάτι , πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Σε ένα μπολ αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί, αλατίζετε και σερβίρετε.
* Η αντζούγια μπορεί εναλλακτικά να αλεσθεί και να ενσωματωθεί στη βινεγκρέτ λεμόνι.