ΥΛΙΚΑ :
- 5 μπανάνες
- 30 μπισκότα πτι-μπερ
- 50 γρ. σταγόνες σοκολάτας
- 1 κ.σ. μέλι ( προαιρετικά )
- 30 γρ. δημητριακά βρώμης ( προαιρετικά )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Κόβουμε τις μπανάνες σε φετάκια και τις τοποθετούμε σε σακουλάκι στην κατάψυξη για 4 – 5 ώρες.
- Τις αφαιρούμε και τις χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να πάρουν την μορφή κρέμας.
- Ρίχνουμε το μέλι και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε 15 μπισκότα το ένα δίπλα στο άλλο σε 3 σειρές από 5.
- Αδειάζουμε το μείγμα μπανάνας από πάνω, το απλώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 15 μπισκότα.
- Καλύπτουμε το ταψάκι με μεμβράνη και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 10 με 12 ώρες.
- Αφαιρούμε, αναποδογυρίζουμε την παγωμένη πλάκα με τα μπισκότα και τα κόβουμε με ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι ώστε να δημιουργηθούν 15 παγωτίνια σάντουιτς.
Προαιρετικά γαρνίρουμε τα πλαϊνά με τριμμένα δημητριακά βρώμης.