ΥΛΙΚΑ :
- 80 γρ.βούτυρο
- 100 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 4 ασπράδια αυγών
- 75 γρ. αλεύρι γοχ
- λίγο εκγχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.γ. κοφτό κορν φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Χτυπάτε σε ένα μπλέντερ τη ζάχαρη καρύδας ώστε να γίνει σκόνη μαζί με το κορν φλάουρ.
- Προσθέτετε και το βούτυρο και ανακατεύετε το μείγμα ώστε να γίνει λείο.
- Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάτε τα ασπράδια αυγών να γίνουν μαρέγκα, προσθέτετε τη βανίλια και τα ενώνετε με το βούτυρο.
- Στρώνετε λαδόκολλα σε 2 ταψιά , βάζετε μικρές κουταλιές και τις απλώνετε κάθετα πολύ καλά.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς αέρα για 6 λεπτά.
- Τα βγάζετε από το φούρνο και αφού κρυώσουν λίγο ώστε να μπορείτε να τα πιάσετε τα τυλίγετε ένα ένα. Γεμίζετε με μερέντα ή υλικά της αρεσκείας σας.