ΥΛΙΚΑ:
- 1 ½ ΦΛ. ΒΡΩΜΗ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑ
- 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ Ή ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ Ή ΣΠΟΡΟΙ ΑΝΑΛΑΤΟΙ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ CRANBERRIES
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- 2-3 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΑΨΑΚΙ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΙΧΤΟ.
- ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20′ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΣΕ ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΘΕΡΜΙΔΕΣ : 107 ανά τμχ. 25γρ.