ΥΛΙΚΑ :
- 500 γρ. δαμάσκηνα απύρηνα
- 2 κουβερτούρες με 65% κακάο
- 1 χούφτα τριμμένο καρύδι ή αμύγδαλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Λιώνετε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα.
- Βουτάτε το δαμάσκηνο στην λιωμένη κουβερτούρα και πασπαλίζετε με τους ξηρούς καρπούς. Προσπαθείτε να το κάνετε γρήγορα γιατί η σοκολάτα πρέπει να μείνει ζεστή ώστε να κολλήσουν οι ξηροί καρποί.
- Τα τοποθετείτε για 10 λεπτά στο ψυγείο.
- Τα σοκολατένια δαμάσκηνα είναι έτοιμα προς κατανάλωση!!