ΥΛΙΚΑ : ( για 8 φέτες )
- 1 φλ. τσαγιού βρώμη
- 1 φλ. τσαγιού γάλα 1,5% λιπαρά
- 1 αυγό
- 1 κ.γ. βανίλια
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 ώριμη μπανάνα λιωμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέστε την λιωμένη μπανάνα.
- Απλώνετε το μείγμα σε λαδομένο ταψάκι και κόβετε ροδέλες μπανάνας από πάνω.
- Ψήνετε στους 220 οC για 20 – 25 λεπτά. Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε περιχύνοντας με 1 κ.γ μέλι.