ΥΛΙΚΑ :
- 20 βασιλικοί χουρμάδες
- 1 ½ κ.σ. μέλι
- 2 κ.γ. κακάο
- 2 κ.σ. τριμμένα αμύγδαλα
- 2 κ.σ. τριμμένα φουντούκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Μουλιάζετε τους χουρμάδες για 3 ώρες και τους ξεφλουδίζετε.
- Στη συνέχεια τους αλέθετε με το μέλι, το κακάο και τους ξηρούς καρπούς.
- Πλάθετε το μείγμα σε μπαλίτσες και τα κυλάτε μέσα στο κακάο ή προαιρετικά σε τριμμένη καρύδα.
- Για να μη σας κολάνε στο πλάσιμο, αλείφετε τα χέρια σας με λάδι καρύδας η βούτυρο.