ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΗ ΚΡΕΠΑ ΒΡΩΜΗΣ

ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΗ ΚΡΕΠΑ ΒΡΩΜΗΣ

ΥΛΙΚΑ : ( για 1 άτομο )

  • 3 κ.σ. νιφάδες βρώμης
  • 3 κ.σ. φρέσκο γάλα 2% λιπαρά
  • 1 κ.σ. σταφίδες
  • 2 ασπράδια αυγού
  • κανέλα
  • 1 κ.γ. ταχίνι με μέλι
  • 1 κ.σ. ξηρούς καρπούς ανάλατους
  • ½ μπανάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

  • Ανακατεύετε τη βρώμη με το γάλα, τα ασπράδια και τις σταφίδες και χτυπάτε για λίγο με ένα πιρούνι όπως την ομελέτα.
  • Ζεσταίνετε το αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτετε το μείγμα ψήνοντας σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να σταθεροποιηθεί και πάρει χρώμα.
  • Την γυρίζετε και από την άλλη πλευρά να πάρει χρώμα.
  • Μόλις είναι έτοιμη την σερβίρετε σε πιάτο και γαρνίρετε με τους ξηρούς καρπούς, το ταχίνι με μέλι και την μπανάνα.
  • Τέλος πασπαλίζετε με κανέλα και σερβίρετε.

EXTRA TIP :

Είναι ιδανική επιλογή για πρωινό και κυρίως για άτομα που αθλούνται.

 

Κοινοποιήστε:

Διαβάστε ακόμα

Σχετικές συνταγές

Σιμιγδαλόκρεμα

Σιμιγδαλόκρεμα

Υλικά που θα χρειαστείτε Εκτέλεση Τοποθετούμε το γάλα μαζί με το μέλι σε κατσαρόλα να ζεσταθούν και σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς προσθέτουμε το σιμιγδάλι. Μόλις αρχίζει να πήζει η κρέμα αποσύρω από την φωτιά και προσθέτω την κανέλλα και την βανίλια. Extra tip

brownies

Πρωτεϊνικό Brownie σοκολάτας

Υλικά που θα χρειαστείτε Εκτέλεση Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ εκτός από το φιστικοβούτυρο κ τα chips σοκολάτας. Μεταφέρουμε σε γυάλινο μπολάκι ή σε πλαστικό ιδανικό για φούρνο μικροκυμάτων και γαρνίρουμε με τα chips σοκολάτας. Ψήνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 ½ με 2 λεπτά. Γαρνίρουμε με το φιστικοβούτυρο και απολαμβάνουμε.

Flatbread

Πρωτεϊνικό Flatbread

Υλικά που θα χρειαστείτε Εκτέλεση Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ. Απλώνουμε το μίγμα σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 για 5-30 λεπτά στον αέρα. Χωρίζουμε την πίτα σε 2 τμχ. και γεμίζουμε με υλικά της επιλογής μας.

Σπιτική πίτα για σουβλάκι

Σπιτική πίτα για σουβλάκι

Υλικά που θα χρειαστείτε Εκτέλεση Ανακατεύουμε την ξηρή μαγιά με το αλεύρι και την ζάχαρη σε ένα μπολ. Διαλύουμε το αλάτι στο χλιαρό νερό και μετά το ρίχνουμε και αυτό στο μπολ με το αλεύρι ζυμώνοντας ,μέχρι να πάρουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε τη ζύμη 1 ώρα σκεπασμένη να ξεκουραστεί και

Κύλιση στην κορυφή