ΥΛΙΚΑ : ( για 1 άτομο )
- 3 κ.σ. νιφάδες βρώμης
- 3 κ.σ. φρέσκο γάλα 2% λιπαρά
- 1 κ.σ. σταφίδες
- 2 ασπράδια αυγού
- κανέλα
- 1 κ.γ. ταχίνι με μέλι
- 1 κ.σ. ξηρούς καρπούς ανάλατους
- ½ μπανάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Ανακατεύετε τη βρώμη με το γάλα, τα ασπράδια και τις σταφίδες και χτυπάτε για λίγο με ένα πιρούνι όπως την ομελέτα.
- Ζεσταίνετε το αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτετε το μείγμα ψήνοντας σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να σταθεροποιηθεί και πάρει χρώμα.
- Την γυρίζετε και από την άλλη πλευρά να πάρει χρώμα.
- Μόλις είναι έτοιμη την σερβίρετε σε πιάτο και γαρνίρετε με τους ξηρούς καρπούς, το ταχίνι με μέλι και την μπανάνα.
- Τέλος πασπαλίζετε με κανέλα και σερβίρετε.
EXTRA TIP :
Είναι ιδανική επιλογή για πρωινό και κυρίως για άτομα που αθλούνται.