ΥΛΙΚΑ :
- 2 λεπτές φέτες καπνιστό σολομό
- 2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης
- 1 κ.σ .τυρι κρέμα με χαμηλά λιπαρά
- 3-4 ροδέλες αγγούρι
- Λίγο άνηθο για στόλισμα
- Πιπέρι
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Φρυγανίζουμε ελαφρά το ψωμί και άλειφουμε το τυρί κρέμα.
- Τοποθετούμε τον σολομό και το αγγούρι επάνω στην φρυγανισμένη φέτα ψωμιού με το τυρί κρέμα και στολίζουμε με λίγο άνηθο. Προσθέτουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο έλαιολαδο για έξτρα γεύση.
- Καλύπτουμε με την δεύτερη φέτα καψαλισμένου ψωμιού.