Υλικά που θα χρειαστείτε για την σπιτική μερέντα
- 250 γραμμάρια ψημένα φουντούκια
- 3 κουταλιές της σούπας κακάο άγλυκο
- 8 βασιλικούς χουρμάδες
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας άοσμο (ελλακτικά ηλιέλαιο)
- Ελάχιστο χλιαρό νερό
Εκτέλεση
Καβουρδίζω τα φουντούκια για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς
Χτυπάω στο μπλέντερ μέχρι να λιώσουν
Μουλιάζω τους χουρμάδες σε καυτό νερό για 10 λεπτά , ξεφλουδίζω και χτυπάω μαζί με τα φουντούκια και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να πάρω μια λεία κρέμα σοκολατένια