Υλικά
- 2 φέτες ψωμί πολύσπορο ολικής γερμανικού τύπου
- 2 αυγά
- 3-4 κ.σ. τριμμένο κεφαλοτύρι
- 2 φέτες γαλοπούλα Φουαντρέ
- 6-7 ντοματίνια
- 1/2 αβοκάντο
- 1/2 κρεμμύδι ξερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.γ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Φρυγανίζουμε το ψωμί σε μια τοστιέρα και ταυτόχρονα χτυπάμε τα αυγά και τα ψήνουμε με τριμμένο τυράκι
- Λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και το ανακατεύουμε με το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και φτιάχνουμε το γουακαμόλε μας
- Στήνουμε το πιάτο μας προσθέτοντας τα υλικά πάνω στο ψημμένο ψωμάκι και τοποθετούμε στο τέλος την γαλοπούλα και τα ντοματίνια