Ψωμί ολικής με αυγά και αβοκάντο

Ψωμί ολικής με αυγά και αβοκάντο
Υλικά
  • 2 φέτες ψωμί πολύσπορο ολικής γερμανικού τύπου
  • 2 αυγά
  • 3-4 κ.σ. τριμμένο κεφαλοτύρι
  • 2 φέτες γαλοπούλα Φουαντρέ
  • 6-7 ντοματίνια
  • 1/2 αβοκάντο
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.γ. ελαιόλαδο 
Εκτέλεση
  • Φρυγανίζουμε το ψωμί σε μια τοστιέρα και ταυτόχρονα χτυπάμε τα αυγά και τα ψήνουμε  με τριμμένο τυράκι
  • Λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και το ανακατεύουμε με το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και φτιάχνουμε το γουακαμόλε μας
  • Στήνουμε το πιάτο μας προσθέτοντας τα υλικά πάνω στο ψημμένο ψωμάκι και τοποθετούμε στο τέλος την γαλοπούλα και τα ντοματίνια 

Κοινοποιήστε:

Διαβάστε ακόμα

Σχετικές συνταγές

σπανάκι με γαρίδες

Γαρίδες με σπανάκι και πλιγούρι

Οι γαρίδες με σπανάκι είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό και πεντανόστιμο πιάτο που μαζί με το πλιγούρι δημιουργούν έναν τέλειο διατροφικό συνδυασμό. Πρόκεται για μια πανάρχαια συνταγή που προέρχεται από την περιοχή της Μεσογείου στην οποία ευδοκιμούν και τα δύο βασικά συστατικά της. Γαρίδες με σπανάκι, ένας ενεργειακός & θρεπτικός δυναμίτης Οι γαρίδες είναι μια εξαιρετική

ταμπουλέ

Ταμπουλέ

Το ταμπουλέ είναι μια εξαιρετικά δροσερή πρόταση σαλάτας που θα σας προσφέρει μια πληθώρα πολύτιμων θρεπτικών συστατικών. Φυλλάσεται στο ψυγείο έως και 3 ημέρες και το εντυπωσιακό είναι πως θα το βρείτε πολύ πιο εύγευστο την δεύτερη ημέρα! Αν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα λαχανικά όπως κολοκύθι και καρότο για έξτρα γεύση. Πλιγούρι, η

κρέπες για παιδιά

Κρέπες για παιδιά

Θέλετε να φτιάξετε κρέπες για παιδιά και σας απασχολεί το πώς θα φτιάξετε την βάση; Σας έχουμε την λύση! Δεν υπάρχει μικρός η μεγάλος που να μην ακούει την λέξη κρέπα και να μην νιώθει ωραία. Στην Γαλλία, οι κρέπες λογίζονται ως εθνικό έδεσμα και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τις λατρεύουν. Γλυκιά ή

Μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη

Μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη

Οι μπάρες δημητριακών είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό σνακ που μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Τα ενδιάμεσα γεύματα έχουν μεγάλη σημασία στην καθημερινή μας διατροφή. Η πολύωρη ασιτία προκαλεί υπογλυκαιμία και όποτε γίνεται αυτό, έχουμε συνήθως την τάση να καταναλώνουμε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα τροφής στο επόμενο μας γεύμα όποτε και να είναι αυτό. Είτε

Scroll to Top