ΥΛΙΚΑ :
- 1 κ.σ. ξηρούς καρπούς
- 2 φλιτζ. κομμένα φρούτα
- 1 πορτοκάλι ή ρόδι στυμμένο
- ½ φλιτζ. γιαούρτι ή αφού σερβίρετε στο ποτήρι ½ φλιτζ. κεφίρ
- 1 κ.σ. κοφτή γύρη μελισσών προαιρετικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Ρίχνετε και χτυπάτε στο μούλτι όλα τα υλικά με τη σειρά. Τους ξηρούς καρπούς μέχρι να γίνουν σκόνη, στη συνέχεια τα κομμένα φρούτα κ το γιαούρτι.
- Αν επιλέξετε κεφίρ το προσθέτετε στο ποτήρι αφού σερβίρετε και ανακατεύετε καλά. Μπορείτε να προσθέσετε 2 – 3 παγάκια και μια κοφτή κ.σ. γύρη μελισσών.