ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ :

  • 200 γρ. άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια
  • ½ κ.γ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • ½ κ.γ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. σέλερι
  • ½ κ.γ. πιπέρι, αλάτι
  • 1 κ.γ. σάλτσα σόγιας
  • 3 κούπες νερό
  • ½ κ.σ. σουσαμέλαιο ( προαιρετικά )

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

  • Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά. Ψιλοκόβετε ξεχωριστά το πράσινο και το λεύκο μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  • Σε ένα σκεύος ζεματίζετε το σκόρδο, το τζίντζερ και το φρέσκο κρεμμύδι ( το λευκό μέρος ) με λίγο σουσαμέλαιο.
  • Προσθέτετε τα μανιτάρια και το σέλερι και τα ανακατεύετε για δύο λεπτά ακόμη σε μέτρια φωτιά.
  • Στη συνέχεια προσθέτετε το νερό και το αφήνετε να σιγοβράσει χωρίς να κλείσετε το καπάκι για 4 – 5 λεπτά.
  • Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας, αλάτι, πιπέρι και κλείνετε το καπάκι αφήνοντας τη σούπα να σιγοβράσει για 15 λεπτά ώστε να μαγειρευτούν τα μανιτάρια.
  • Δοκιμάζετε αν χρειάζεται λίγο αλάτι ή πιπέρι, προσθέτετε τα υπόλοιπα φρέσκα κρεμμυδάκια και η σούπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα!

Κοινοποιήστε:

On Key

Related Posts

ζυμαρικά με αβοκάντο

Ζυμαρικά με αβοκάντο

Τα ζυμαρικά με αβοκάντο είναι ένα φαγητό πλούσιο σε ω3 και ω6 λιπαρά, βιταμίνη c και αντιοξειδωτικά. Μαγειρεύεται πολύ γρήγορα, έχει τέλεια υφή και τρώγεται τόσο ζεστό όσο και κρύο. Υλικά για 2 μερίδες ζυμαρικά με αβοκάντο 250 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι ολικής 1 αβοκάντο πολύ ώριμο 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι αγελαδινό στραγγιστό με πλήρη λιπαρά

κρέμα κινόα

Κρέμα κινόα με χαρουπάλευρο

Σούπερ πρωτεϊνικό πρωινό για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την ημέρα τους δυναμικά. Η κρέμα κινόα είναι πλήρης σε ω3 και ω6 λιπαρά οξέα. Είναι επίσης άκρως χορταστική και πλούσια σε φυτικές ίνες! Υλικά που θα χρειαστείτε 200ml φυτικό γάλα ή ό,τι γάλα θέλετε 3 κουταλιές της σούπας Νιφάδες κινόα Κανέλλα 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο

κρέμα κεχρί φωτογραφία

Κρέμα Κεχρί

Η κρέμα κεχρί είναι ιδανική για βρεφάκια 6 μηνών και πάνω αλλά για όλους εμάς σαν επιλογή για πρωινό ή απογευματινό μετά προπονητικό σνακ! Υλικά που θα χρειαστείτε 3 κουταλιές σούπας νιφάδες κεχριού 200-250ml νερό ή γάλα (φόρμουλα περίπου 6 μεζούρες ή ό,τι άλλο γάλα θέλετε ) κανέλλα 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο καρπών (πχ

Scroll to Top