ΥΛΙΚΑ : ( για 8 τμχ.)
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
- 2 κ.σ. μέλι
- κομματάκια απο αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας ( δαμάσκηνα, φιστίκια, καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους, φουντούκια, κανέλα, καρύδα τριμμένη, φράουλες, σταφίδες, αποξηραμένα σύκα, μπανάνα , σταγόνες κουβερτούρας )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ανακατεύετε το γιαούρτι με το μέλι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σε ένα μικρό ταψί απλώνετε μια λαδόκολλα και περιχύνετε το μείγμα.
- Πασπαλίζετε από πάνω τα αποξηραμένα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς.
- Βάζετε το ταψί στην κατάψυξη να παγώσει για 12 περίπου ώρες.
- Κόβετε σε κομμάτια και τα αποθηκεύετε στην κατάψυξη μέσα σε αεροστεγή σακούλα.
- Βγάζετε μόνο όσα κομμάτια θέλετε να καταναλώσετε άμεσα.