ΥΛΙΚΑ : ( για 10τμχ. )
- ½ φλ. μέλι
- ½ φλ. ταχίνι
- 1 κ.σ. τριμμένους ξηρούς καρπούς
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. πολύ καλά αλεσμένο καρύδι
- 1 φλ. βρώμη
- 2 κ.σ. σοκολάτα κουβερτούρα σε σταγόνες ή σταφίδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά και ετοιμάζετε περίπου 10 μπισκότα τα οποία τα πατάτε λίγο και τα τοποθετείτε σε λαδόκολλα.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ºC για 8 -10 λέπτα.
- Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι ένα μαλακό μπισκότο που στη συνέχεια παραμένοντας έξω από το φούρνο θα σφίξει περισσότερο από μόνο του.