ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΗ ΚΡΕΠΑ ΒΡΩΜΗΣ

ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΗ ΚΡΕΠΑ ΒΡΩΜΗΣ

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΑΤΟΜΟ:

  • 3 Κ.Σ. ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ
  • 3Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ 2%ΛΙΠΑΡΑ
  • 1 Κ.Σ. ΣΤΑΦΙΔΕΣ
  • 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΟΥ
  • ΚΑΝΕΛΛΑ
  • 1 Κ.Γ . ΤΑΧΙΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙ
  • 1 Κ.Σ. ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΝΑΛΑΤΟΥΣ
  • ½ ΜΠΑΝΑΝΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ.
  • ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΨΗΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.
  • ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ
  • ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ,ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ,ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ
  • ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

EXTRA TIP: Είναι ιδανική επιλογή για πρωινό και κυρίως για άτομα που αθλούνται

Θερμίδες ανά μερίδα: 350

Κοινοποιήστε:

Διαβάστε ακόμα

Σχετικές συνταγές

Σιμιγδαλόκρεμα

Σιμιγδαλόκρεμα

Υλικά που θα χρειαστείτε Εκτέλεση Τοποθετούμε το γάλα μαζί με το μέλι σε κατσαρόλα να ζεσταθούν και σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς προσθέτουμε το σιμιγδάλι. Μόλις αρχίζει να πήζει η κρέμα αποσύρω από την φωτιά και προσθέτω την κανέλλα και την βανίλια. Extra tip

brownies

Πρωτεϊνικό Brownie σοκολάτας

Υλικά που θα χρειαστείτε Εκτέλεση Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ εκτός από το φιστικοβούτυρο κ τα chips σοκολάτας. Μεταφέρουμε σε γυάλινο μπολάκι ή σε πλαστικό ιδανικό για φούρνο μικροκυμάτων και γαρνίρουμε με τα chips σοκολάτας. Ψήνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 ½ με 2 λεπτά. Γαρνίρουμε με το φιστικοβούτυρο και απολαμβάνουμε.

Flatbread

Πρωτεϊνικό Flatbread

Υλικά που θα χρειαστείτε Εκτέλεση Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ. Απλώνουμε το μίγμα σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 για 5-30 λεπτά στον αέρα. Χωρίζουμε την πίτα σε 2 τμχ. και γεμίζουμε με υλικά της επιλογής μας.

Σπιτική πίτα για σουβλάκι

Σπιτική πίτα για σουβλάκι

Υλικά που θα χρειαστείτε Εκτέλεση Ανακατεύουμε την ξηρή μαγιά με το αλεύρι και την ζάχαρη σε ένα μπολ. Διαλύουμε το αλάτι στο χλιαρό νερό και μετά το ρίχνουμε και αυτό στο μπολ με το αλεύρι ζυμώνοντας ,μέχρι να πάρουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε τη ζύμη 1 ώρα σκεπασμένη να ξεκουραστεί και

Κύλιση στην κορυφή