ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΑΤΟΜΟ:
- 3 Κ.Σ. ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ
- 3Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ 2%ΛΙΠΑΡΑ
- 1 Κ.Σ. ΣΤΑΦΙΔΕΣ
- 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΟΥ
- ΚΑΝΕΛΛΑ
- 1 Κ.Γ . ΤΑΧΙΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙ
- 1 Κ.Σ. ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΝΑΛΑΤΟΥΣ
- ½ ΜΠΑΝΑΝΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ.
- ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΨΗΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.
- ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ
- ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ,ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ,ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ
- ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
EXTRA TIP: Είναι ιδανική επιλογή για πρωινό και κυρίως για άτομα που αθλούνται
Θερμίδες ανά μερίδα: 350