ΥΛΙΚΑ : ( για 1 μερίδα)
- 1 φλιτζ. τσαγιού βρασμένα ζυμαρικά πολύχρωμα ή άσπρα βίδες ή πένες (περ. ½ φλιτζ. άβραστα)
- 1/3 φλιτζ. τσαγιού βραστό καλαμπόκι
- 60 γρ. τόνο ή 50 γρ. κασέρι ή μαλακό κίτρινο τυρί σε κυβάκια
- λαχανικά της αρεσκείας μας ντομάτα σε κύβους, αγγουράκι, πιπεριά, φρέσκο κρεμμυδάκι
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ :
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. ξύδι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Ψιλοκόβετε τα λαχανικά και προσθέτετε λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι και 1 κουταλιά άνηθο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο.
- Για το ντρέσινγκ χτυπάτε σ’ένα μπολ με το πηρούνι πρώτα τη μουστάρδα με το ξύδι και στο τέλος το ελαιόλαδο. Ανακατατεύετε μαζί όλα τα υλικά.