ΥΛΙΚΑ : ( 2 μερίδες )
- 2-3 πατάτες
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Κόβετε τις πατάτες σε λεπτές φέτες. Ένα εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, είναι το μικρό ξεφλουδιστήρι.
- Βάζετε τις πατάτες σε ένα μπολ μαζί με τα μπαχαρικά. Ανακατεύετε ελαφρά και πάνω σε μια λαδόκολλα απλώνετε τις λεπτές φετούλες τη μία δίπλα στην άλλη για να μην κολλήσουν. Ψήνετε στο γκριλ, για 10 λεπτά, στην δυνατότερη θερμοκρασία.