ΥΛΙΚΑ :
- 2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης
- 2 – 3 μανιτάρια σε φέτες
- 1 κ.γ. ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
- 40 γρ. γραβιέρα της επιλογής σας
- 2 κ.γ. μουστάρδα πικάντικη
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη (ή 1/2 κ.γ. ξερή)
- μερικά φύλλα από φρέσκο σπανάκι ή ρόκα ή άλλη πρασινάδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Ανακατεύετε τη μουστάρδα με το λάδι, το λεμόνι, το κρεμμυδάκι, τη ρίγανη και αλατοπίπερο.
- Με το μισό μείγμα αλείφετε τη 1 φέτα ψωμί και το υπόλοιπο το ανακατεύετε με τα μανιτάρια.
- Βάζετε στην αλειμμένη φέτα τα φύλλα του σαλατικού, από πάνω το τυρί, τα μανιτάρια και κλείνετε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού ώστε η υγρασία των μανιταριών να νοτίσει το ψωμί.