Υλικά για 18 τεμάχια
- 3 μπανάνες κατά προτίμηση βιολογικές
- 2 κουβερτούρες 73% κακάο (200γρ η μια )λιωμένες σε μπεν μάρι
- 5-6 μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη τριμμένα σαν πούδρα
- 2 χούφτες φουντούκια χοντροαλεσμένα
- 5-6 κ.σ. Φιστικοβουτυρο χωρίς αλατι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις μπανάνες μας σε τρία κομμάτια την καθεμία και έπειτα στην μέση ώστε να πάρουμε 6 τεμάχια από την κάθε μπανάνα
- Βουτάμε το κομμάτι της μπανάνας που κόψαμε από την εσωτερική πλευρά στο φιστικοβούτυρο και αμέσως μετά στο μπολ με τα σπασμένα φουντούκια, είτε με το τριμμένο μπισκότο ανάλογα την γεύση που θέλουμε να δώσουμε ώστε να κολλήσουν επάνω στην μπανανα
- Αφού έχουμε λιώσει την κουβερτούρα μας σε μπεν μαρί βουτάμε ολόκληρο το κομμάτι της μπανάνας μέσα και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια
- Γαρνιρουμε με λίγο τριμμένο φουντούκι ακόμη από πάνω και αφήνουμε να κρυώσουν στο ψυγείο για μισή ώρα