ΥΛΙΚΑ : ( για 1 μερίδα)
- 3 κ.σ. τραχανάς
- 1 ½ φλιτζ. βραστό νερό
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. τριμμένη φέτα ή γραβιέρα ή γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Βάζετε στην φωτιά τον τραχανά με το νερό να μαγειρευτεί για 10 λεπτά.
- Προσθέτετε το λάδι και σιγοβράζετε για ακόμη 5 λεπτά.
- Προς το τέλος ανακατεύετε δύο κουταλιές τριμμένη φέτα ή γραβιέρα ή προσθέτετε 2 κουταλιές γιαούρτι μόλις σερβίρετε στο πιάτο σας.