ΥΛΙΚΑ ( για περίπου 20 κράκερς ) :
- 200 γρ. βρασμένα ρεθύθια
- ½ κούπα νιφάδες βρώμης
- ½ κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο
- ½ κ.σ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Σ’ ένα μούλτι χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί για αρκετή ώρα μέχρι να πάρετε μια λεία και εύπλαστη ζύμη.
- Την ανοίγετε με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο ανάμεσα σε 2 κομμάτια αντικολλητικού χαρτιού.
- Με ένα μαχαίρι χωρίζετε τη ζύμη σε μικρά, ίσα τετραγωνάκια.
- Με ένα πιρούνι φτιάχνετε τρύπες πάνω στη ζύμη.
- Τοποθετείτε τα τετραγωνάκια σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 – 45 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.