ΥΛΙΚΑ ( 6 – 7 κ.σ. ) :
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι ή χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 2 μικρά αγγουράκια τουρσί
- ½ σκελίδα σκόρδο
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Λιώνετε στο μούλτι τα αγγουράκια τουρσί και το σκόρδο.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε το λεμόνι ή ξύδι με τη μουστάρδα.
- Στη συνέχεια ρίχνετε το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά. Αν την θέλετε λίγο πιο αραιή προσθέτετε λίγο νεράκι.