ΥΛΙΚΑ :
- 2 φέτες πολύσπορο ψωμί
- 2 αυγά βρασμένα
- 1/2 κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. γιαούρτι
- 1 φέτα γαλοπούλα καπνιστή
- 3 λεπτές φέτες ντομάτας
- 1 φύλλο μαρούλι
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Σε ένα μπολ λιώνετε τα αυγά με ένα πιρούνι.
- Προσθέτετε τη μουστάρδα και το γιαούρτι, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε.
- Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες λεμονιού και λίγη πάπρικα.
- Απλώστε την κρέμα πάνω στο ψωμί, μαζί με το μαρούλι, τη ντομάτα και τη γαλοπούλα.