ΥΛΙΚΑ :
- 1κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 αυγό μεγάλο
- ½ αβοκάντο καθαρισμένο και λιωμένο
- 2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως, φρυγανισμένο
- 3 – 4φύλλα ρόκα baby
- 1 πρέζα πιπέρι
- 1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Σε μέτρια ένταση, ζεσταίνετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο.
- Μαγειρέψτε το αυγό για 3 λεπτά ή όσο εσείς επιθυμείτε.
- Μοιράστε τον λιωμένο πουρέ αβοκάντο και τη ρόκα στις 2 φέτες ψωμί τι οποίες έχετε προηγουμένως φρυγανίσει στην τοστιέρα . Με τον ίδιο τρόπο μοιράστε και το αυγό.
- Πασπαλίστε με το αλάτι και το πιπέρι.