ΥΛΙΚΑ ( για 12 τμχ ) :
- 150 γρ. αποξηραμένη καρύδα τριμμένη χωρίς ζάχαρη
- 200 ml νερό ή γάλα καρύδας ( κονσέρβα και όχι ψυγείου )
- 50 γρ. κακάο
- 150 γρ. πετιμέζι ή μέλι ή σιρόπι αγαύης
- 180 γρ. αλεύρι βρώμης ( νιφάδες περασμένες στο μπλέντερ )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Βάζετε σε μπλέντερ το νερό με τα 70 από τα 150 γρ. καρύδα και χτυπάτε μέχρι να γίνει σφικτή κρέμα.
- Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε με ένα κουτάλι.
- Το μείγμα θα είναι σχετικά σφικτό και θα κολλάει λίγο στα χέρια. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αν θέλετε πετιμέζι.
- Στρώνετε λαδόκολλα στο ταψάκι, τοποθετείτε μέσα το μείγμα και απλώνετε καλά με ένα κουτάλι.
- Αφήνετε στο ψυγείο για 5 – 6 ώρες και απολαμβάνετε.