ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 20 ΤΕΜΑΧΙΑ:
- 1 ½ φλ. αποξηραμένους χουρμάδες
- ½ κούπα σταφίδες (κατά προτίμηση μαύρες )
- ¼ φλ. αμύγδαλα ωμά και ανάλατα
- ¼ φλ. καρύδια
- 3 κ.σ. ινδική καρύδα
- 1 κ.γ.κανέλλα Κευλάνης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ,πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια και είναι έτοιμα για σερβίρισμα
Προαιρετικά κυλάμε τα μπαλάκια στην τριμμένη καρύδα για extra γεύση!!
Θερμίδες : 90 ανά τμχ.