ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ MATCHA

γιαούρτι με matcha

ΥΛΙΚΑ :

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2% λιπαρά
  • 1 κ.γ. matcha
  • 1 κλειστή χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς ( αμύγδαλα, κάσιους, καρύδια )
  • 1 κ.γ. σπόρους chia ή λιναρόσπορο
  • 1 πορτοκάλι σε φέτες
  • 1 κ.γ. μέλι άθερμο ή σιρόπι σφενδάμου ( προτιμότερο το μέλι )

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

  • Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέτετε το πορτοκάλι σε φέτες για γαρνίρισμα.

 

Κοινοποιήστε:

Διαβάστε ακόμα

Σχετικές συνταγές

σπιτική μερέντα

Σπιτική μερέντα χωρίς ζάχαρη

Υλικά που θα χρειαστείτε για την σπιτική μερέντα Εκτέλεση Καβουρδίζω τα φουντούκια για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς Χτυπάω στο μπλέντερ μέχρι να λιώσουν Μουλιάζω τους χουρμάδες σε καυτό νερό για 10 λεπτά , ξεφλουδίζω και χτυπάω μαζί με τα φουντούκια και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να πάρω μια λεία κρέμα σοκολατένια

σπιτικά παγωτίνια

Σπιτικά παγωτίνια σάντουιτς

Τα σπιτικά παγωτίνια είναι ένα έξυπνο και δροσιστικό γλύκισμα που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι το καλοκαίρι. Ποιός λέει όχι σε παγωτίνια ειδικά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού; Οι κλασικές συνταγές και τα παγωτίνια του εμπορίου περιέχουν αρκετή ζάχαρη και διάφορα άλλα συντηρητικά. Εμείς ετοιμάσαμε και σας προτείνουμε την ακόλουθη συνταγή που βασίζει την γλυκιά

Μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη

Μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη

Η μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει την παραδοσιακή μαρμελάδα που όλοι γνωρίζουμε. Οι λατρεμένες σε όλους μας μαρμελάδες, σίγουρα μας φέρνουν εικόνες από τα παιδικά μας χρόνια όπου με ανυπομονησία περιμέναμε να μας ετοιμάσει η γιαγιά τις φέτες μας. Η γεύση ήταν φανταστική, αλλά η μαρμελάδα περιείχε πολύ ζάχαρη. Όλοι

Σοκολατένιο κέικ με παντζάρι

Το Σοκολατένιο κέικ με παντζάρι είναι το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά κέικ που μπορείς να βρεις. Θα το αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να φάνε τα παιδιά παντζάρια. Η ετοιμασία του δεν είναι δύσκολη και η γεύση του θα σας αποζημιώσει στο έπακρο. Παντζάρι το ευεργετικό Τα παντζάρια αναφέρονται

Scroll to Top